IMG_377267498532134.jpeg

Foto's online

Hi, peeps.

Inmiddels heb ik de link naar de foto's op de schoolsite gekregen. Zij mochten eerst publiceren. De foto's in map 1 zijn van mevr. Wattimurij en van mij (van het ontvangst op de rode loper, vanaf de colour checker passport) zijn van mij. De foto's in map 2 zijn allen door mij gemaakt. In map 3 staan de foto's van Marcel vd Berg.

Klik op de onderstaande links:

Website van school map 1

Website van school map 2

Website van school map 3

Groter formaat en reacties

Wil je de foto's in een wat groter formaat zien/downloaden of erop reageren? Dat kan via onderstaande link. Ik zie jullie reacties graag tegemoet:

Klik hier voor het album op Flickr

Foto's afdrukken? Foto's, posters, canvas of mok?

Vanaf vandaag zijn de foto's die ik tijdens het gala gemaakt heb te downloaden in volledig formaat. Dat betekent dat je ze zelfs op posterformaat kunt laten afdrukken. Een download kost slechts een dubbeltje!

Hier is de link: Prints afdrukken.

Let op!

Dit zijn 'event-foto's' en zijn daardoor (nog) niet perfect. Wanneer het aantal foto's zo groot is, kan ik uiteraard maar heel weinig tijd per foto besteden.  Deze foto's zijn niet geschikt om afdrukken van te maken! Ze kunnen wél op web-kwaliteit gedownload en gebruikt worden. Ook op Social Media. Een link naar mijn website en/of facebookpagina (tag) wordt daarbij gewaardeerd.

Vertel anderen hoe leuk het was en deel de foto's gerust.

Groetjes, dames en heren, het was een geweldige avond!

Door Maik Jansen

Mee kletsen? Dat kán! Laat je reactie achter... Cool. :-)

Like deze BLOG en
deel met je vrienden:

Like mijn Facebookpagina:

2 Comments