Wandeling met Natasja

Na de kerstdagen hadden we weer eens tijd voor ons zelf. En het was droog!! We waren al langer van plan de benenwagen van stal te halen voor een wandeling(etje) over de dijk. Gezellig samen uitwaaien en kijken, turen, over het water. Fototoestel mee natuurlijk.

Natasja ziet er goed uit. Dat zie ik elke dag. Van haar een foto van maken is echter een hele toer. Niet omdat het licht slecht is, of de geheugenkaart vol, of de batterij leeg. Nee, Natasja is het een beetje beu. Ze vraagt zich af waarom ze alweer op de foto moet! Terecht!. Er komen regelmatig nieuwe fotospulletjes in huis. En die moeten getest worden. Op een gegeven moment vraag je je met je gezonde verstand af waar de fotograaf het zijne gelaten heeft.

Vandaag had ik weer eens geluk. De zon scheen en we waren weer eens op de plek waar onze trouwfoto's gemaakt zijn, namelijk bij het theekoepeltje op de dijk bij Druten. Dat heeft wel wat, vind je ook niet? Alleen deze keer was ik de fotograaf en staat Natasja alleen op de gevoelige plaat. Ik ben er niet rouwig om.

Een paar foto's voor jullie om het te bewijzen:

Like deze BLOG:
Like de Facebookpagina:
Laat hier je bericht achter: