Praktische Sector Oriëntatie Zorg en Welzijn

Beauty Salon

Afgelopen woensdag had ik met de leerlingen van PSO (Praktische Sector Oriëntatie) Zorg en Welzijn afgesproken dat het lokaal wederom omgetoverd zou worden tot een ware beauty salon. De leerlingen ondergingen een metamorfose als kapster, (nagel)styliste, visagiste en fotomodel. Het was hard werken! Sommigen gingen zelfs door in de pauze! Helemaal top. Goed gewerkt allemaal! Zelf had ik ook flink mijn best gedaan en sjouwde een Savage Achtergrond Rol van 2.75 breed mee. Deze achtergrond zorgde voor een studio-look in het lokaal. Cameratools.nl: bij dezen: bedankt voor de service!

Iedereen die het leuk vond, kon na de beauty behandeling op het seamless papier komen staan voor een foto. De hele klas heeft sinds afgelopen donderdag de gelegenheid gehad de foto's te bekijken en erop te reageren via een contact sheet achter een slotje (zie uitleg hierover op deze link). Nu er vier dagen voorbij zijn, worden ze volgens afspraak openbaar. Dat betekent dat de foto's gedownload mogen worden. Gebruik je ze online? Wees zo vriendelijk om mijn naam erbij te zetten. Zo  kun je verwijzen naar mijn Facebookpagina, of naar mijn website.

Groetjes,

Maik Jansen

ps De onderstaande foto's zijn minimaal bewerkt. Wil je een groot exemplaar bestellen, dan kan dat. Mail me. Dan steek ik wat meer tijd in de nabewerking van de foto.