Weinig woorden

 

Dit is de laatste post over de werkweek in Londen 2014.

Onderstaande plaatjes zijn van vrijdag. Klik erop om ze te vergroten (werkt het best op een computer). Download de vergrote foto voor het beste resultaat.

Enjoy en klets onderaan gezellig mee:

Belangrijk: zet je er alsjeblieft mijn naam bij als je een foto van me gebruikt op social media (Facebook), liefst met een tag naar mijn facebookpagina?

  • Deel deze blog om je vrienden te laten zien waar ze de foto's kunnen vinden, oké? Cool!
  • Like mijn website door middel van de Facebook button in de linker kolom. Cheers, mate!

Omdat de Facebook plug-in geen melding geeft wanneer er reacties zijn, blijft deze daarom in deze post achterwege. Reageer dus via de onderstaande 'Comments box'. Ik krijg dan een melding en mis geen enkele reactie meer. Vergeet ook het delen niet. Dat is voor mij telkens een teken dat mijn werk gewaardeerd wordt.

 

Door: Maik Jansen

2 Comments