Hoi, welkom.

Deze keer geen artikel met tips en tricks, of een mooi verhaal. Dit stuk is bedoeld als een platform voor de verspreiding van foto's. Ze zijn gemaakt tijdens de Fashion Show Spring Edition in Beneden Leeuwen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de techniek die gebruikt werd om ze te maken, stel dan je vragen helemaal onderaan de pagina en "join the discussion". 

Onderstaande foto's mogen door iedereen gebruikt worden. Sterker nog, please do! Houd er wel rekening mee dat ze slechts een minimale bewerking hebben gehad. Kleurzwemen en dergelijke zullen absoluut nog aanwezig zijn. Koop je echter een foto, dan bewerk ik deze natuurlijk tot in de puntjes.

Dit artikel mag gedeeld worden, peeps!


Gratis gebruik van digitale foto's

Foto's die voorzien zijn van mijn watermerk (zoals in de galerij hieronder) mogen in alle (Social) Media gebruikt worden! Zet er a.u.b. ook een link bij naar mijn website www.maikjansen.com. Of een tag naar mijn Facebookpagina. Op deze manier compenseer je mijn werk met publiciteit die je voor mij genereert en kan ik de foto's gratis aanbieden. Ik wil je erop wijzen dat manipulatie van foto's, bijvoorbeeld bijsnijden, kleuren, of het voorzien van tekst, niet toegestaan is. 

Ben je eigenaar van een winkel? Dan wil je wellicht ook het logo van jouw zaak in de foto brengen. Neem daarvoor contact met mij op.  Wel beperk ik het aantal van zulke foto's tot een redelijk aantal (afhankelijk van de publiciteitswaarde die de foto's voor mij vertegenwoordigen). Natuurlijk accepteer ik ook opdrachten, mocht je foto's van groter formaat of in grotere aantallen willen bestellen.

> Foto's op deze pagina zijn geschikt voor gebruik op internet, maar zijn ongeschikt voor afdruk.


Geen foto's kopen, maar wel gebruiken? Dat mag gewoon gratis. Wilt u echter een bijdrage leveren, dan kan dat met:

Uw vrijwillige bijdrage

Foto's kopen zonder mijn watermerk? Dat kan op drie manieren.

1. Digitale webformaat foto's

Elke digitale webformaat foto kost €15 (ex BTW).
Let op! Een webformaat foto is mooi voor op je telefoon, computer, of tablet, maar is ongeschikt voor afdruk. Kenmerk van een webformaat foto is dat deze een formaat van 800 pixels heeft op de lange zijde. Prima voor een digitaal fotoboek, niet voor een afdruk daarvan.

2. Digitale grootformaat foto's

Deze zijn te vergelijken met de negatieven van vroeger. Een fotograaf geeft daarmee afdrukmogelijkheid uit handen. Dat maakt zulke bestanden duur. Een digitale grootformaat foto zonder mijn logo kost dan ook €70,- (ex BTW). Er zijn weinig scenario's te bedenken waarvoor dat gunstig is, behalve voor afdrukken voor commercieel gebruik (licentie van 1 jaar). Aan de andere kant kun je dan wel bij mij een grote reclameposter bestellen (voor in de winkel of in een stoepbord bijvoorbeeld).

3. Afdruk van foto's (aanrader!)

Een afdruk van 20x30 cm kost €17,50 (ex BTW). Dat is natuurlijk super om thuis of in de winkel neer te zetten! Voorwaarde voor het gebruik in de winkel is dat er ook een reclamekaart van mij zichtbaar neergezet wordt. Afdrukken op andere formaten, of bijvoorbeeld op aluminium, hout, etcetera? Vraag naar de mogelijkheden.


Bonus

Wanneer je foto's laat afdrukken, ontvang je dezelfde foto's digitaal op webformaat.


De catwalk foto's

Hieronder staan de foto's die voorzien zijn van mijn watermerk.

Tip: klik op een foto. Er wordt een galerij geopend van een deel van de catwalkshow. Met een rechter muisklik kan een foto die je leuk vind gedownload worden. In het de bestandsnaam is een uniek nummer opgenomen. Geef je deze aan mij door wanneer je een grotere versie of afdruk wilt bestellen? Cool.

Deel 1

Deel 1

Deel 2

Deel 2

Deel 3

Deel 3

Deel 4

Deel 4


Sharing is caring, dus deel alsjeblieft de foto's en deze website via zoveel mogelijk kanalen en zet er een link/tag bij naar www.maikjansen.com, oké?


Geef mij een goed gevoel en laat je leuke, enthousiaste reacties achter onderaan deze pagina.

Groetjes,

Maik

Vragen? Neem contact met me op. Een fotoshoot boeken? Klik op de link.
Lees ook de disclaimer en de voorwaarden.

Recensie

Ik zou het op prijs stellen wanneer je een recensie zou willen schrijven. Dat kan via Facebook en via Google (beiden zou helemaal geweldig zijn).

Give me some love and leave your comments below: