Fashion op de catwalk

Afgelopen zondag werden in Beneden Leeuwen de laatste herfst en wintertrends op de catwalk gebracht. Op uitnodiging van Ferry Vermeulen (eigenaresse van Jij & Ik Casual en een van de organisatoren) en Shida Hairstyling en Visagie, heb ik daar de show vastgelegd.

On the Catwalk, yeah!

Op de catwalk verschenen modellen van de verschillende Leeuwse modezaken. Kleuters, schooljeugd, pubers, jong volwassenen en minder jong volwassenen, zij waren allen prachtig gekleed en in een passende stijl gekapt. Toen we even pauze kregen van de visuele pracht van de mannequins en dressmen, verscheen Dani Hoefnagels, bekend van The Voice Kids om ook de oren aangenaam te verrassen.

Het werd een zeer goed verzorgde middag waarvoor vele handen zwaar werk verricht hadden. Voor de organisatie van dit spectaculaire evenement was er daarom terecht niets dan lof, want Leeuwen werd letterlijk weer eens goed op de kaart gezet. Houd je van winkelen? Sla dit mooie dorp dan niet over. Onderweg naar de stad is het de zeker moeite waard eerst deze sfeervolle winkelstraat te bezoeken, met meer keuze en diversiteit dan je misschien had gedacht.

De foto's bekijken (het zijn er veel) doe je hier: Fashionshow Gold Edition Gallery. Deze foto's zijn voorzien van mijn watermerk en mogen vrij gebruikt en verspreid worden. Een tag of link naar mijn Facebook (Maik Jansen) of Facebookpagina (Maik Jansen Fotografie), wordt zeer gewaardeerd. 

Zijn er foto's bij die je bijzondere belangstelling hebben? Dan wil je ze wellicht zonder watermerk downloaden of laten afdrukken. Dat kan via mijn bestelservice.

Door: Maik Jansen (die met de griep op de bank zit te wachten op jullie berichtjes)