Fashion-fotografie voor de commerciële sector. 

Al enige tijd begeef ik mij met veel plezier op de particuliere markt en produceer ik reportages en portretten in een breed werkveld. Daarnaast fotografeer ik voor de krant en voor uitgaven van een school in Geldermalsen. Portretfotografie en journalistieke fotografie zijn specialisaties op zich, het is leuk om te doen en ik krijg er goede reacties op. Maar daarnaast ik ben gericht op groei. Ik wil méér. En dat heb ik de afgelopen jaren gedaan door mij te specialiseren richting de fashionfotografie. Werken met modellen en MUA's op locatie en in de studio vind ik geweldig! Setups maken, licht meten.... ik begin ervan te gloeien, eerlijk! Dat stapje verder, die extra kwaliteit, dáár ben ik naar op zoek.

Fashion Canon by Maik Jansen Fotografie

Flitsers, softboxen, of juist basic met bestaand licht; ik vind het zó leuk om alles zo goed mogelijk af te stemmen op het beeld dat ik voor ogen heb! De naproductie op de computer, waar mijn beelden tot leven komen met mijn eigen stijl; ik vind het zó gaaf!

Daarom wil ik graag meer gaan fotograferen voor bedrijven in de modewereld. Daarvoor heb ik een aparte website gemaakt. Heb je hem al gezien?

Enter: Fashion Cannon.

Neem eens een kijkje op de website en laat me weten wat je ervan vindt, oké?

Groetjes,
Maik