Facebook faalt

Wat jammer dat Facebook op het moment niet meer aan iedereen mijn foto's laat zien. Ik krijg van verschillende facebookvrienden en volgers te horen dat de foto's niet geladen worden. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Ik kan me voorstellen dat ik op die manier potentiële klanten verlies. Balen. Ik heb immers niet voor niets geïnvesteerd in het opbouwen van een grote groep volgers (1.028). Dat heeft tijd en moeite gekost en het is fijn dat jullie mijn pagina 'geliked' hebben. Hopelijk lost Facebook dit probleem snel op. Ik neem aan dat het een 'bug' is met een kort leven....

Intussen plaats ik hier de foto's waarvan ik te horen heb gekregen dat ze niet zichtbaar waren:

Wie heeft enig idee van de oorzaak van dit probleem op Facebook? 

Let me know!


Like deze BLOG:
Like de Facebookpagina:
Laat hier je bericht achter: