Uitslag Facebookactie

Alle nieuwe volgens, WELKOM!! 

Fijn dat jullie mij gevonden hebben. Ik voel me vereerd! Duim omhoog voor jullie en ook voor alle trouwe volgers die me sinds dag één stimuleren en inspireren. Duizend likes! Ik vind het nogal wat. Jullie hebben massaal laten blijken dat mijn werk op het Facebookpodium gewaardeerd wordt. Heel erg bedankt daarvoor! Jullie likes en reacties voelen als een vriendschappelijk klopje op de schouder en dat is gewoon prettig. Er zullen absoluut nog meer acties volgen, dus blijf je Facebook checken!

Over acties gesproken, het is tijd de winnaar van de 1000-Likes-shoot bekend te maken. Maar voor ik dat doe, wil ik jullie bedanken voor je deelname: boek je in februari een shoot bij mij, dan krijg je 20% korting wanneer je kunt aantonen dat je aan de 1000-Likes-actie hebt deelgenomen (vóór 2 februari, 12.00 uur). De richtprijzen vind je hier: prijzen.

Ladies and gentlemen, drumroll please.....

En wie gaan we feliciteren met de gratis fotoshoot?

Suzan Doornbusch

Van harte! Ik neem contact met je op voor het maken van afspraken.

 

1000 likes.jpg

 Iedereen bedankt voor de warme reacties, humor, feedback en aanmoedigingen! Keep 'm coming. Altijd fijn wanneer mensen de moeite nemen en van zich laten horen. En vergeet je 20% korting niet wanneer je deelgenomen hebt!

Hartelijke groet aan jullie allen! You rock!

Like deze BLOG:
Like de Facebookpagina:
Laat hier je bericht achter: