Dutch Masters

Persoonlijk project

Fotografie kan hectisch zijn. Dat maakt het interessant. Er moet nogal wat geregeld worden vóór een druk op de sluiterknop een mooie foto oplevert. Het licht, de camera instellingen, standpunt, perspectief, timing, aansturing van het model...... teveel om op te noemen. Mensen die met mij gewerkt hebben zullen beamen dat ik tijdens een shoot ook hard aan het werk ben. Het voelt heerlijk wanneer we met het team "in de flow" zitten. Knallen!

Maar soms wil ik ruimte geven aan mijn rustige kant.

Ja hoor, die heb ik! Dan wil ik op de rem en met een hartslag van rond de zestig slagen per minuut lekker de tijd nemen. En dus ben ik met een persoonlijk project gestart, waarin ik die rust opzoek.

Hollandse meesters

Het project vindt inspiratie in de Hollandse meesters en dan bedoel ik niet alleen in het licht. Rembrandt, Vermeer en Frans Hals namen de tijd om een mooi portret neer te zetten. Een schilderij is immers niet ineens af. In dit project wil ik mezelf vertragen en in plaats van een snelle opname te maken juist een langzamer traject volgen waarin ik meer tijd kan doorbrengen met de creatie van het portret.

Aanmelden

Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden. Het is fijn als ik je profiel op social media kan bekijken, zodat ik een selectie kan maken.

Casting Call Dutch Masters
Naam *
Naam
Plaats hier een link naar Facebook, Instagram of LInked in, zodat ik je foto's kan bekijken.
http://
Waarom wil je meedoen aan dit project?