Viewing entries in
Magazine Portraits

Galaportret

Comment

Galaportret

Foto’s in je gala outfit

Het einde van de schooltijd, een nieuwe stap in de wijde wereld. Dat is een mooi moment om even bij stil te staan! Met een gaaf galaportret, bijvoorbeeld. Zó kan je herinnering aan deze tijd voor altijd bewaren!

Op locatie in Tiel

Op locatie in Tiel

Door een vriendelijke coaching ontstaan mooie poses in een prachtig belicht kunstwerkje.

In de studio te Dreumel

In de studio te Dreumel

Duur hoeft het niet te zijn. Vanaf €150 ontvang je een fine art afdruk op A4 formaat in een passe-partout van 30 x 40 cm. Dit is inclusief een fotoshoot van een uur, exclusief visagie. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals een hele middag shooten, inclusief visage, voor een foliobox zoals deze hieronder. All-in prijs: €500. Een tweede persoon betaalt slechts €100 (inclusief visagie en de hele middag shooten).

Deze foliobox bevat standaard vijf fotoafdrukken op A4-formaat in een passe-partout van 30x40 cm en is uitbreidbaar tot twintig stuks. Zo kun je telkens een andere foto op een standaard presenteren terwijl je de rest in deze prachtige box bewaard.
In de visagie

In de visagie

Comment

A pretty brunette

1 Comment

A pretty brunette

Magazine Portraits

Wij hadden al eens samengewerkt, Iris en ik, in de sportschool: kickboxing Druten. Zo fanatiek als zij is in de ring, zo mooi is ze op de set. Het is de combinatie van kracht, fitheid, zelfrespect en zelfvertrouwen die naar buiten straalt en zo bijdraagt aan haar schoonheid. Deze komt immers van binnen en wordt van buiten slechts afgemaakt. Dat gunnen we iedere vrouw. Een gevoel van kracht én het gevoel van schoonheid wat daarvan het gevolg is. Je leert het vanzelf zien. In een ander, maar ook in jezelf.

Powergirl

Kijk naar de blik de ogen, maar vooral naar het ontspannen gelaat. Zo bewijs je jezelf, áán jezelf.

Iris van Kempen

1 Comment

A beautiful blonde

1 Comment

A beautiful blonde

Magazine Portraits

In de visagie is het al snel gezellig. Cindy en Elsa kletsen lekker, terwijl de dagelijkse look langzaam plaatsmaakt voor een pracht aan schoonheid. Een mooi proces om te beleven. En dan is het tijd voor de fotoshoot. Het gaat bijna vanzelf. Ik doe de poses voor en vanuit die basishoudingen variëren we, zodat er mooie beelden ontstaan waar de complimentjes over binnenstromen. En dat heeft iedereen weleens nodig, niet dan?

POTD

De Picture Of The Day hieronder is een van die beelden die je gewoon graag thuis aan de muur hebt. En op je tijdlijn, uiteraard.

elsavierkant.jpg

1 Comment

Be Cool

Be Cool

Like father and son

Cool vader en zoon

Be Cool. Like #fatherandson.

Ook zo stoer met je zoon op de foto? Gewoon even contact opnemen..... #fujicolours

Magazine Portraits Cover

Magazine Portraits Cover

Make over & Shoot

Het is zo gaaf om te mogen doen. Van het ontvangst tot het afsluitende glaasje bubbels, zien we de meiden en dames groeien. Ze worden in een ochtend, of een middag, omgetoverd tot cover-model. Het zelfvertrouwen neemt snel toe en dat is prachtig om te zien, om te fotograferen, maar vooral om het te mogen geven. Daar werken we dan ook bewust naartoe. De studio en het team voelen snel vertrouwd, vooral wanneer er een duo-shoot geboekt is. Door de mooie visagie en hairstyling wordt er een gevoel van schoonheid ervaren. We geven de schoonheidsadviezen op een persoonlijke sheet mee. Daarna vindt de fotoshoot plaats. We gebruiken het licht en de lenzen zó dat er flatteuze foto's gemaakt worden. Bovendien vertellen we vanuit standaard poses welke houding goed past bij het lichaam en brengen vervolgens variatie aan. Zo ontstaan een diverse set foto's waar elke vrouw trots op mag zijn.

Zij trots? Wij trots!

MUAH: Cindy van Summeren Photography & edit: Maik Jansen Location: Magazine Portraits Studio, Dreumel

MUAH: Cindy van Summeren
Photography & edit: Maik Jansen
Location: Magazine Portraits Studio, Dreumel

Magazine Portraits for MEN

Magazine Portraits for MEN

Handsome Power

Wie denkt dat fashion alleen voor dames is, heeft het mis. Fashion is niet alleen voor dames. Echt niet. Vandaar dat we nu Robert op de cover hebben.

Men's Fashion

Naast de cover, schoten we in de studio ook wat editorial portretten, die samen kunnen gaan met tekst; het zogenaamde binnenwerk:

Klik om te vergroten

Creative 8

Creative 8

Broedplaats Maas en Waal....

Fotostudio Magazine Portraits

Afgelopen maanden waren druk, druk, druk. Naast de gebruikelijke opdrachten ben ik bezig geweest met organiseren en klussen. In Dreumel ben ik samen met zeven anderen gestart met Broedplaats Maas en Waal. In vier voormalige klaslokalen hebben we twee ateliers en een fotostudio ingericht, met in het midden een ontmoetingsruimte. In de studio, die ik deel met Caitlin Sas, heb ik naast de bruidsreportages en zakelijke fotografie een nieuw concept neergezet: Magazine Portraits. Dit concept richt zich op de vrouwelijke charme en gaat uit van schoonheid in elke vrouw. Een goed gevoel is daarbij het belangrijkste ingrediënt.

Opening

© Maik Jansen Fotografie

Voorpagina van de krant

Deze foto, gebaseerd op de filmposter van Ocean's 8, mocht ik samenstellen voor de voorpagina van de Maas & Waler om de officiële opening van Broedplaats Maas en Waal aan te kondigen. Op de foto zien we alle leden van de broedplaats met van links naar rechts: Wicher Gerrits, Francien Krieg, Bianca Silva, Berlinde Aalberts, Maik Jansen (🤓), Caitlin Sas, Karin Ploeg en Karin Damen. 

Ieder heeft een attribuut in handen om een beeld te geven wat zijn activiteiten in de broedplaats. Het kompas en de ui verwijzen naar coaching. Aan de penselen, de kwast en de tube verf is te zien wie de kunstschilders zijn. De lichtmeter en de camera horen natuurlijk bij de fotografen. Overigens zijn deze attributen niet grensbepalend. We hebben schilders en fotografen die coachen of workshops geven en coaches die ook beeldend bezig zijn.

Zo leren we van elkaar en delen elkaars expertise. Het aanstekelijke enthousiasme voor ieders werk vormt een inspirerende meerwaarde binnen de broedplaats. Dat hebben we de afgelopen weken tijdens alle vergaderingen en klusmomenten al mogen ervaren.

 

Groetjes allemaal. Het is fijn dat we weer even hebben kunnen bijpraten,

Maik

 

 

Wil je meer weten of de broedplaats, de studio of het concept van Magazine Portraits? Neem contact op, maak gebruik van de gelegenheid hieronder om te reageren, of kom eens langs in de studio: