Viewing entries in
Landscape Photography

Stormy Skies

Comment

Stormy Skies

Herfstweer

De bomen zijn nog maar net aan het verkleuren en daar kiest de zomer het hazenpad, ons achterlatend met een huilende wind en het gekletter van druppels tegen de ramen. Voor je het huis uit gaat, even buienradar checken! Anders loop je risico op een nat pak. Het is echter niet slechts kommer en kwel. Zeker niet voor de fotograaf. Want er breekt een tijd aan met magische kleuren en eindelijk weer een interessante lucht. Waar in de zomermaanden geen bal te beleven valt, drijven nu de wolken in frequent wisselende formaties voorbij.

Af en toe lukt het een zonnestraal een opening te vinden en wurmt het licht zich door het wolkendek voor een spiegelende rimpeling in de vijver…..

Fujifilm X-H1

Fujifilm X-H1

Comment

Zonsopkomst bij de wetering.

Zonsopkomst bij de wetering.

Fujifilm X-H1

Vanmorgen ben ik even uit de auto gestapt voor dit plaatje. Het was een geplande stop. Gisteren had ik al eens goed gekeken waar ik de auto vlakbij kon parkeren. Wanneer binnenkort eens de mist over de wetering hangt, maak ik er nog zo eentje. #Fujifilm #XH1 #Fujicolors

Sunrise with Fujifilm X-H1

Sunrise with Fujifilm X-H1

Heb je even tijd om deze vraag te beantwoorden?

Fotografierondje

Fotografierondje

Blijf jij lekker binnen op de bank zitten als het zo winderig en buiig is buiten? Of ga je erop uit?

In deze blog ga ik een uurtje met de auto op pad..... met mijn camera op de bijrijdersstoel.

Wetering

Wetering

Als fotograaf wil je ook wel eens wat anders, trek je erop uit, ga je op zoek. Voor mij vormt de natuur regelmatig een inspiratiebron. 

In dit artikel laat ik je het resultaat zien van mijn experiment aan de Broeksche Leigraaf, te Horssen. Wil je meer weten? Het staat je vrij je vragen te stellen. Dan geef ik zo goed mogelijk antwoord. Deal?