Highlights of 2015

Hallo allemaal,

Aan het einde van het jaar blik je vanzelf terug op alle ups en downs van het afgelopen jaar. Hieronder vinden jullie een selectie van 152 foto's die ik tijdens het doorbladeren nét even iets langer bekeek dan andere afbeeldingen. Dat kan zijn omdat het beeld bijzonder is, of omdat ik een andere techniek probeerde, of juist omdat ik een bijzondere band heb met de persoon die erop staat. Er zijn honderden redenen waarom bepaalde beelden bijblijven. Kijk maar even mee.

A selection of pictures I took in 2015. Most of them are Fashion Photography, others more Family. Also I included a few landscape shots, so this is a nice cross section of what I do.

Deze serie geeft een mooie doorsnede weer van mijn werk: veel Fashion en Beauty portretten, maar ook nogal wat familiefoto's. De meeste journalistieke platen heb ik achterwege gelaten, evenals mijn werk voor de Lingeborgh (school voor VO in Geldermalsen). Hoewel de foto's voor de school een groot deel uitmaken van mijn gepubliceerde werk, mag ik deze helaas niet zélf openbaar maken.


Gelukkig nieuwjaar

Rest mij je nog een gelukkig en gezond nieuwjaar te wensen. Bij dezen! Je zult opnieuw van me horen, ik heb plannen. Tot dan!

Maik

Welke plannen heb jij voor 2016?

2 Comments