Magazine Portraits Cover

Comment

Magazine Portraits Cover

Make over & Shoot

Het is zo gaaf om te mogen doen. Van het ontvangst tot het afsluitende glaasje bubbels, zien we de meiden en dames groeien. Ze worden in een ochtend, of een middag, omgetoverd tot cover-model. Het zelfvertrouwen neemt snel toe en dat is prachtig om te zien, om te fotograferen, maar vooral om het te mogen geven. Daar werken we dan ook bewust naartoe. De studio en het team voelen snel vertrouwd, vooral wanneer er een duo-shoot geboekt is. Door de mooie visagie en hairstyling wordt er een gevoel van schoonheid ervaren. We geven de schoonheidsadviezen op een persoonlijke sheet mee. Daarna vindt de fotoshoot plaats. We gebruiken het licht en de lenzen zó dat er flatteuze foto's gemaakt worden. Bovendien vertellen we vanuit standaard poses welke houding goed past bij het lichaam en brengen vervolgens variatie aan. Zo ontstaan een diverse set foto's waar elke vrouw trots op mag zijn.

Zij trots? Wij trots!

 MUAH: Cindy van Summeren Photography & edit: Maik Jansen Location: Magazine Portraits Studio, Dreumel

MUAH: Cindy van Summeren
Photography & edit: Maik Jansen
Location: Magazine Portraits Studio, Dreumel

Comment

Magazine Portraits Logo

Comment

Magazine Portraits Logo

Trots als een pauw

In onze studio werken wij aan een positief zelfbeeld van vrouwen. We geven ze een mooie make-over en zetten ze op de cover van een magazine. We willen dat elke vrouw met trots naar zichzelf kan kijken.

Vandaag introduceren we met trots ons nieuwe logo:

 In onze studio staat de trots centraal die jij voelt als je kijkt naar je foto's. In het centrum van ons logo wordt daarom het pauwenoog uitgebeeld, zoals deze is te vinden aan de uiteinden van de staartveren. Jij trots? Wij trots!  Daarnaast is in het wit de "M" van Magazine leesbaar en in het blauw de "P" van Portraits; het concept van de glamour-belevenis in onze studio.

In onze studio staat de trots centraal die jij voelt als je kijkt naar je foto's. In het centrum van ons logo wordt daarom het pauwenoog uitgebeeld, zoals deze is te vinden aan de uiteinden van de staartveren. Jij trots? Wij trots!

Daarnaast is in het wit de "M" van Magazine leesbaar en in het blauw de "P" van Portraits; het concept van de glamour-belevenis in onze studio.

Wat vind jij van ons nieuwe logo?

Comment

Magazine Portraits for MEN

Comment

Magazine Portraits for MEN

Handsome Power

Wie denkt dat fashion alleen voor dames is, heeft het mis. Fashion is niet alleen voor dames. Echt niet. Vandaar dat we nu Robert op de cover hebben.

Men's Fashion

Naast de cover, schoten we in de studio ook wat editorial portretten, die samen kunnen gaan met tekst; het zogenaamde binnenwerk:

Klik om te vergroten

Comment

Win die fotoshoot

Comment

Win die fotoshoot

Magazine Portraits logo

Magazine Portraits make-over fotoshoot

Ja, die kon je dus winnen door het inleveren van een briefje met je contactgegevens! Check hieronder de trekking:

Uiteraard kun je nog steeds op de hoogte blijven door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dat kan je hier doen.

Groetjes,

Maik

Comment

Vijftien maal Fujifilm

Comment

Vijftien maal Fujifilm

Fujifilm X-pro 2

Vijftien publicaties

Spiegelloze camera's zijn al een tijdje op de markt. Je kent ze van je telefoon. Op het scherm zie je rechtstreeks het beeld wat je sensor waarneemt. Ideaal, maar tot voor kort niet goed genoeg om professionele instellingen en kwaliteit te bieden. Uiteraard heb ik de ontwikkelingen op dit gebied gevolgd en zag met name Sony en Fujifilm voorsprong nemen, ten koste van Nikon en Canon.

Systeemcamera's worden nu zo goed, dat ze in professionele workflows terechtkomen. Met name fotografen die op locatie werken, laten hun zware spiegelreflexcamera en dito lenzen steeds vaker thuis. Zo verging het mij tenminste. Mijn Nikon D-810 levert nog steeds superieure beelden, maar de veel kleinere en lichtere Xpro-2 is op zijn minst voor vijfenzeventig procent van mijn werk meer dan goed genoeg. Voor bruids- en bedrijfsfotografie zet ik zonder twijfel mijn Nikon-systeem in. Maar inmiddels is de Fujifilm X-Pro 2 mijn dagelijkse camera geworden en functioneert ook op high-level shoots als tweede systeem.

Fujifilm XPro-2

Fujifilm

X-Pro 2

Gereedschap

Een camera is gereedschap waarmee een fotograaf zijn werk doet. Voor de ene klus gebruik je zwaarder materiaal dan voor de andere. De X-Pro 2 is de camera waarmee ik voor de krant op stap ga. Meestal voorzien van de 56 mm f/1,2 schiet ik de portretten die jullie in de Maas en Waler zien:

Comment