Zonsopkomst bij de wetering.

Comment

Zonsopkomst bij de wetering.

Fujifilm X-H1

Vanmorgen ben ik even uit de auto gestapt voor dit plaatje. Het was een geplande stop. Gisteren had ik al eens goed gekeken waar ik de auto vlakbij kon parkeren. Wanneer binnenkort eens de mist over de wetering hangt, maak ik er nog zo eentje. #Fujifilm #XH1 #Fujicolors

 Sunrise with Fujifilm X-H1

Sunrise with Fujifilm X-H1

Heb je even tijd om deze vraag te beantwoorden?

Comment

A pretty brunette

1 Comment

A pretty brunette

Magazine Portraits

Wij hadden al eens samengewerkt, Iris en ik, in de sportschool: kickboxing Druten. Zo fanatiek als zij is in de ring, zo mooi is ze op de set. Het is de combinatie van kracht, fitheid, zelfrespect en zelfvertrouwen die naar buiten straalt en zo bijdraagt aan haar schoonheid. Deze komt immers van binnen en wordt van buiten slechts afgemaakt. Dat gunnen we iedere vrouw. Een gevoel van kracht én het gevoel van schoonheid wat daarvan het gevolg is. Je leert het vanzelf zien. In een ander, maar ook in jezelf.

Powergirl

Kijk naar de blik de ogen, maar vooral naar het ontspannen gelaat. Zo bewijs je jezelf, áán jezelf.

Iris van Kempen

1 Comment

A beautiful blonde

1 Comment

A beautiful blonde

Magazine Portraits

In de visagie is het al snel gezellig. Cindy en Elsa kletsen lekker, terwijl de dagelijkse look langzaam plaatsmaakt voor een pracht aan schoonheid. Een mooi proces om te beleven. En dan is het tijd voor de fotoshoot. Het gaat bijna vanzelf. Ik doe de poses voor en vanuit die basishoudingen variëren we, zodat er mooie beelden ontstaan waar de complimentjes over binnenstromen. En dat heeft iedereen weleens nodig, niet dan?

POTD

De Picture Of The Day hieronder is een van die beelden die je gewoon graag thuis aan de muur hebt. En op je tijdlijn, uiteraard.

elsavierkant.jpg

1 Comment

Monthly Hits van Meester Jesper

Comment

Monthly Hits van Meester Jesper

Meester Jesper

 Monthly Hits

Monthly Hits

Voor de krant was ik bij Meester Jesper op bezoek. We dachten dat het leuk zou zijn een foto te maken voor zijn smartboard in zijn lokaal, met daarop zijn beroemde Spotify playlist "Monthly Hits". Uiteindelijk kozen we toch voor een andere foto.

Binnenkort meer.

 

Comment

Vakwerk

Comment

Vakwerk

Fine art

We gingen een stukje wandelen in de omgeving van Vlijmen, Zuid Limburg. En dan kom je nogal wat fotogenieke locaties tegen. De kerkjes, de uitzichten, de natuur, de vakwerkhuisjes, ze vragen allemaal om gefotografeerd te worden.

Fujifilm X-Pro2, XF 18-55mm f/2.8-4.0 R LM OIS

Structuren en kleuren, de natuur die een relatie aangaat met golfplaten en multiplex. Prachtig vind ik die ene bloem van de haagwinde die van binnen naar buiten lijkt te gluren... linksonder door een kier.

Comment