Uitslag Zomeractie

Ten eerste wil ik alle nieuwe volgens begroeten: WELKOM!! 

Fijn dat jullie mij gevonden hebben. Ik voel me vereerd! Duim omhoog voor jullie en ook voor alle trouwe volgers die me sinds dag één stimuleren en inspireren. Tweeduizend likes en er komen er telkens meer bij! Ik vind het nogal wat. Jullie hebben massaal laten blijken dat jullie mijn werk op het Facebookpodium waarderen. Heel erg bedankt daarvoor! Jullie likes en reacties voelen als een vriendschappelijk klopje op de schouder en dat is gewoon prettig. Er zullen absoluut nog meer acties volgen, dus blijf mijn Facebookpagina checken!

Over acties gesproken, het is tijd de winnaar van de zomeractie bekend te maken. Maar voor ik dat doe, wil ik jullie bedanken voor je deelname: boek je in oktober of november 2014 een shoot, dan krijg je 20% korting wanneer je kunt aantonen dat je aan de zomer-actie hebt deelgenomen. Cool.

Ladies and gentlemen, drumroll please.....

En wie gaan we feliciteren met de gratis fotoshoot?

Marieke van den Berg uit Wijchen

Van harte! Ik neem contact met je op voor het maken van afspraken.


Iedereen nogmaals bedankt voor de warme reacties, humor, feedback en aanmoedigingen! Keep 'm coming. Altijd fijn wanneer mensen de moeite nemen en van zich laten horen. En vergeet je 20% korting niet wanneer je deelgenomen hebt!

Hartelijke groet aan jullie allen!

Maik Zomeractie

Helaas, de zomeractie is afgelopen. Spannend! Vandaag maak ik bekend wie deze shoot gewonnen heeft. Uiteraard blijven kortingen voor Facebookvolgers en nieuwsbriefabonnees bestaan! Bovendien ben ik aan het broeden op een mooie winteractie.

Stay tuned! 

Maik


Beëindigd:


Zomeractie 2014

Je hoeft maar drie dingen te doen om deze shoot t.w.v. €300 te winnen:


1. Vind Maik Jansen Fotografie leuk
2. Deel deze actie op je eigen tijdlijn, zodat je vrienden ook mee "Liken"
3. Abonneer je op de nieuwsbrief.

Lees de tips hieronder.

Cool!


Klik op de foto hieronder om nog kans te maken op die gratis fotoshoot!

Klik op de foto om naar de Facebook-actie te gaan.

Klik op de foto om naar de Facebook-actie te gaan.

Tips

Tip 1: deel deze actie op een aantal verschillende momenten om het bereik te vergroten zodat we voor de herfst  2000 likes halen. Laat je vrienden meedoen. Clever. 

Tip 2: (geleerd van de vorige actie): laat vrienden, vriendinnen, gezinsleden, clubgenoten, enzovoorts deelnemen aan deze actie en spreek met ze af dat ze jou de shoot gunnen (of neem ze mee en ga samen op de foto)! Vind ik leuk.
 

Must read:

> Laat hier a.u.b. een reactie achter om te bevestigen dat je deelt. Je privé-instellingen kunnen mogelijk verhinderen dat ik jouw tijdlijn kan zien. Openbaar delen is ook een optie, maar laat voor de zekerheid toch een reactie achter.

> Als je Maik Jansen Fotografie al 'geliked' hebt, en je je al geabonneerd hebt op de nieuwbrief, is het delen van dit bericht voldoende om mee te doen in deze actie. Trouwe volgers krijgen zodoende een evengrote kans op deze shoot.

> Trouwe en nieuwe volgers kunnen na deze actie een kortingsactie tegemoet zien. Wil je echter nu al boeken, vraag dan naar de mogelijkheid om deze korting alvast te berekenen.

> Bij 2000 Vind-ik-leuks wordt de shoot weggegeven, maar uiteraard is elke nieuwe volger zeer welkom en wordt getrakteerd op leuke foto's, blogs en exclusieve lezerskortingen via www.maikjansen.com. Awesome!

Succes!